E-İHRACAT REKLAM HESAPLARI NASIL KURULUR?

Learn Digital Marketing from an Expert!

Training Packages

E-commerce is very easy with E-adam!

Let's Call You

E-İHRACAT REKLAM HESAPLARI NASIL KURULUR?

E-adam

E-adam 11 Nisan 2023

E-İHRACAT REKLAM HESAPLARI NASIL KURULUR?

Sosyal medya reklamlarını kurmadan önce satış yapılcak ülkeye özel sosyal medya hesabı baştan açmanızda faydalı olcaktır. Yeni hesap açmak istemiyorsanız, Türkiye'de kullandığınız sosyal medya hesaplarınızdaki paylaşımları, satış yapmayı hedeflediğiniz ülkenin diliyle de ilgili açıklamalara eklemeler yaparak, paylaşıma devam edebilirsiniz. Eğer Türkiye'de satış yapan bir e-ticaret siteniz varsa, reklam hesaplarınızı kurarken dikkat etmeniz gereken, xml çıktınızı o ülkenin dili ve para birimine göre almanız gerekir. Reklam hesaplarını da kurarken o ülkenin para birimine göre kurmanız, hesap yaparken değişen kur ortamında işinizi kolaylaştırır.

E-İhracatta Pazarlama Nasıl Yapılır?

Satış yapacağınız ülkede yoğun kullanılan Facebook - Instagram - Tiktok - Youtube - Google - Yandex gibi *dijital platformlardan *pazarlama yapabilirsiniz. Satış yapacağınız ülkede satış yapan benzer firmalar, rakip firmalar satış yapacağınız kitlenin ilgi alanları, alışkanlıkları gibi konuları araştırarak yeni müşteri bulmaya odaklanmanız gerekir. Yani pazar araştırmasını iyi yapmalı, satış yapacağınız müşteriyi iyi tanımalısınız.

E-İhracat alanında daha fazla bilgi almak için bize buradan ulaşabilirsiniz. E-ihracat paketlerimizi buradan inceleyebilirsiniz.